Proiecte in curs

COMPLEXUL PREMIUM RESIDENCE

Inceput in luna ianuarie 2018 complexul este format din 29 blocuri dintre care 15 finalizate si predate iar 14 in diferite stadii.

Complexul detine o gama variata de apartamente :

  • 1 camera full decomandate : suprafete incepand de la 33 mp pana la 44 mp. Sunt compuse din hol, living, balcon, bucatarie separata, baie. Preturi incepand de la 46.000 euro
  • 2 camere full decomandate: suprafete incepand de la 51 mp pana la 58 mp. Sunt compuse din hol, living, balcon, baie, bucatarie separata, dormitor. Preturi incepad de la 60.000 euro.
  • 3 camere full decomandate: suprafete incepand de la 69 mp pana la 76 mp. Sunt compuse din hol , living, 2 balcoane, 2 dormitoare, bucatarie separata, baie. Preturi incepand de la 68.000 euro.

Imobilele sunt construite din caramida Porotherm izolate cu polistiren de 10 cm. Apartamentele sunt finisate cu produse de cea mai buna calitate. Toate finisajele sunt realizate mecanizat. Fiecare apartament este dotat cu centrala proprie pe gaz, este racordat la toate utilitatile ( apa, gaz, canal, curent, internet si tv prin fibra optica) si beneficiaza de un loc de parcare.

Complexul detine locuri de joaca pentru copii, spatii verzi amenajate si un parc privat.

Blocurile sunt dotate cu sisteme de supraveghere video pe curte si pe casa scarii, calea de aces in complex este asfaltata, intreg complexul este iluminat.

Complexul este in plina dezvoltare avand in lucru noi proiecte.

Situat la limita teritoriala Timisoara-Giroc complexul Premium Residence este cea mai buna alegere.

Viziteaza-ne si sigur noi vom fi alegerea ta !

%d blogeri au apreciat: